Back شما اینجا هستید: صفحه اصلی خبر فرهنگی - هنری - مذهبی در خانه خود افطار کنید

در خانه خود افطار کنید

یک مدرس حوزه علمیه مطرح کرد: در خانه خود افطار کنید، حتی در مساجد افطار نکنید، بگذارید برکت افطار و دعای مستجاب لحظه افطار به خانواده و خانه شما تعلق گیرد.

به گزارش "همدان‌نیوز"، منصوره تکلو به ۹ توصیه از مرحوم آیت الله کشمیری، عالم ربانی برای ماه رمضان اشاره و اظهار کرد: کمیت گرا نباشید بلکه کیفیت جو باشید، یعنی به دنبال ختم آیات و ادعیه نباشید بلکه در پی هضم آنها باشید. غذای اندک را خوب بجوید تا جزء جانتان شود. با خود فکر کنید، آنقدر در سال های قبل با ولع زیادخوانی اعمال انجام دادید، به کجا رسیدید؟!
وی با بیان اینکه آغاز ماه مبارک رمضان حتما نیت کنید که فقط برای "الله" روزه بگیرید، تصریح کرد: حتما دقایقی از ساعات رازآمیز روزه داری خود را به برترین عبادت یعنی "تفکر" اختصاص دهید و با خود و خدای خود خلوت کنید و به نوع رابطه حضرت حق با خودتان بیندیشید.
این مشاور مذهبی افزود: طبق گفته آیت الله کشمیری، یکی از مهمترین حالات بندگی به ویژه در ماه رمضان، به عنوان توصیه موکد نبی اکرم، "سجده طولانی" است، فقط خداوند و اولیای الهی می دانند هنگام سجده عبودیت چه بارانی از ابر رحمت و چه برکاتی از عالم ربوبیت بر سر شما می بارد، پس حتما در روز یک سجده طولانی داشته باشید.
وی افطار کردن در خانه خود را یکی دیگر از توصیه های آیت الله کشمیری برشمرد و خاطرنشان کرد: تا جایی که امکان دارد در خانه خود افطار کنید، حتی در مساجد افطار نکنید، بگذارید برکت افطار و دعای مستجاب لحظه افطار به خانواده و خانه ی شما تعلق گیرد.
تکلو ادامه داد: شما برای خدا روزه گرفتید و حضرتش خوان کرم گسترده است، پس هنگام افطار برای خدا ناز کنید، لقمه اول را نزدیک دهان ببرید اما نخورید! از خداوند بخواهید که "اگر حاجتم را بدهی، افطار می کنم"، این حالت معجزه می کند.
وی رمز ماندگاری در ضیافت الهی رمضان را کیمیای "حسن خلق" دانست و بیان کرد: مهربانی و حسن خلق در برخورد با فرزندان، خویشان و دوستان یکی دیگر از توصیه های آیت الله کشمیری برای ماه مهمانی خدا است، یعنی لحظه عصبانیت و خشم شما همان لحظه اخراج شما از این مهمانی است.
این مدرس حوزه علمیه خواهران شهرستان ملایر مطرح کرد: کشتی رویایی رمضان سوار بر امواج دریای "اشک" به ساحل نجات می رسد پس از خدای سبحان در این ماه به ویژه اسحار سحرآمیز آن، اشک و گریه درخواست کنید.
وی با بیان اینکه از ابتدای ماه باید هدفگذاری روزه داران" لیله القدر" که جان رمضان است، باشد، افزود: سعی کنیم شب قدر در ما واقع شود و نه در ماه! از طرفی این ماه، ماه ربیع القرآن است پس در این بهار قرآنی هر روز یک آیه را انتخاب کرده و تا افطار به طور متناوب تلاوت و در پیرامون آن تدبر کنید، امید است که تا هنگام افطار، آن آیه برای شما پرده از رخسار بردارد.
این مدرس حوزه علمیه در پایان یادآور شد: در سراسر ماه رمضان، توجه شما به روزه دار حقیقی و انسان کامل یعنی امام عصر(عج) منقطع نشود./ ایسنا

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن