معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: امسال 130هزار فرصت شغلی برای مددجویان زیر پوشش این نهاد حمایتی در کشور فراهم می شود.
به گزارش "همدان نیوز"، محمد امید افزود: این شمار فرصت شغلی 20درصد کل اشتغال های کوچک است و تاکنون این نهاد حمایتی توانسته 60درصد از تعهدهای اشتغال را عملی کند.
وی اضافه کرد: کمیته امداد بعنوان بزرگترین سازمان ایجاد اشتغال های کوچک درکشور وظیفه توانمندسازی خانواده های زیر پوشش این نهاد را برعهده دارد.
امید با بیان اینکه بهترین راه برای برون رفت از بیکاری گسترش مشاغل کوچک است، یادآورشد: در سال گذشته نیز حدود 130هزار فرصت شغلی توسط کمیته امداد ایجاد شد.
وی گفت:با توجه به اینکه امسال منابع مالی کمیته امداد از سوی مجلس شورای اسلامی تقلیل یافته تلاش می شود با منابع کمکی که از محل صندوق های توسعه ملی و اشتغال نیازمندان این کمبود منابع مالی جبران شود تا در شرایط خوبی قرار بگیریم.
امید در ارتباط با همکاری بانکها با امداد بیان کرد: مجموعه بانکهای کشور بعنوان تامین کننده 80 درصد منابع امداد همکاری بسیار خوبی دارند.
معاون اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: اعتبارات امداد دربخش اشتغال درسالهای گذشته رشد بسیار خوبی داشته طوریکه در سالهای قبل از 90 اعتبار این نهاد دربخش اشتغال سرجمع حدود 10درصد بود اما امروز این رقم به بالای 50درصد رسیده و این نشانه توجه نظام به بخش امداد است.
امید اضافه کرد: سال گذشته نزدیک به110هزار خانوار و در مدت چهارسال اخیر حدود470 هزار خانوار از پوشش کمیته امداد کشور خارج شدند که نیاز به مستمری روزانه امداد ندارند.
منبع: ایرنا